Geef sfeer aan uw woning met de handgemaakte Portugese cementtegels van Castelo. De look en feel van cementtegels zijn ongeëvenaard en daarom ook zo geliefd. Binnen onze collectie kunt u kiezen uit honderden kleuren en designs die u los kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren tot prachtige patronen. Omdat wij uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken gaan onze tegels honderden jaren mee. Vandaar dat u, alleen bij Castelo, een levenslange garantie op slijtvastheid krijgt.

Portugese tegels voor iedere ruimte

Van de keuken tot de woonkamer en van de badkamer tot het terras. Portugese tegels kunnen werkelijk overal gelegd worden. Heeft u al een idee of ontvangt u graag deskundig advies? Samen met u maken onze designers een ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat. Nadat wij de kleuren en patronen met u door hebben genomen, ontvangt u binnen enkele dagen een aantal ontwerpen van ons. Enthousiast geworden? Dan gaat onze tegelmaker graag voor u aan de slag. Wist u dat wij ook oplossingen bieden voor nauwe ruimtes of schuine wanden? Geen uitdaging is ons te complex.

Verkrijgbaar op 117 plekken in het land

Kom langs bij onze Castelo shop in Haarlem op een van onze 117 verkooppunten in het land. Wilt u persoonlijk advies dan kunt u altijd bellen naar +31 294 – 23 06 72.