Wilt u Portugese tegels in uw keuken laten leggen? Dan moet u natuurlijk eerst weten welke Portugese tegels op uw keukenvloer komen te liggen. Castelo nodigt u uit voor een kennismakingsgesprek in Loenen a/d Vecht. Onze designers laten graag de vele mogelijkheden zien. Zo heeft u keuze uit meer dan honderd kleuren en designs. Aan de hand van uw voorkeuren ontvangt u een aantal ontwerpen. Weet u welk ontwerp u wilt laten realiseren? Dan gaat onze tegelmaker op ambachtelijke wijze aan de slag met het realiseren van de Portugese tegels voor uw keuken.

Portugese tegels maken uw keuken uniek

Omdat wij alle Portugese tegels voor uw keukenvloer met de hand vervaardigen, zijn alle tegels die wij leveren uniek. Dat maakt uw keuken speciaal en persoonlijk. Bekijk onze website voor een impressie en mogelijkheden en laat u inspireren.

Portugese tegels zelf in uw keuken leggen

Gaat u zelf de Portugese tegels op uw keukenvloer leggen? Zorg dan in iedere geval dat u de volgende benodigdheden en materialen in huis heeft:

  • Tegellijm
  • Emmer met water
  • Meetlat
  • Paskruisjes
  • Lijmkam

Op onze website hebben we het gehele proces voor u uitgeschreven. Let op! Portugese tegels voor uw keukenvloer mogen nooit met cement gelegd worden! Gebruik altijd speciale tegellijm. Advies ontvangen? Schakel dan via Castelo een ervaren tegellegger in.

Bezoek de Castelo Shop

In onze Castelo Shop in Haarlem vindt u diverse Portugese tegels voor uw keuken, woonkamer, badkamer, maar ook voor buiten. Met een enorm aanbod aan prachtige handgemaakte Portugese tegels vind u hier vast een patroon en kleur tussen dat aan uw wensen voldoet. Zo niet… dan maken we het! U vindt onze showroom aan Stephensonstraat 31 in Haarlem. Vragen? Stel ze gerust door te bellen naar +31 294 – 23 06 72.

Naast onze vestiging in Haarlem kunt u natuurlijk ook bij een verkooppunt in de buurt langsgaan. Benieuwd waar we allemaal verkrijgbaar zijn? U ziet het hier.